SYSTEMLÖSNINGAR
15361
page-template-default,page,page-id-15361,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

SYSTEMLÖSNINGAR

Våra RFID-lås öppnas och stängs enkelt med nyckelkort. Låsen passar för kontors- och förvaringsmöbler i olika material.

Lösning efter behov

Beroende på miljö kan det behövas en säker och krypterad lösning och då är TANmode en perfekt lösning. TANmode är anpassningsbart på en individuell nivå och är enkelt att använda.

Innovativa lösningar

Becode Air+ NFC kan integreras med all typer av Rfid miljöer. NFC garanterar en mängd olika funktioner. Den kan enkelt integreras i befintliga miljöer i hela världen. Detta tack vare den innovativa tekniken, designad och kompatibel med nästan alla standards.

NFC-tekniken

NFC finns redan i många nya mobila enheter. Tack vare detta kan både smartphones och plattor från olika tillverkare användas som transponders. NFC är extremt säkert eftersom överföringen sker på mycket nära håll. Detta gör avläsning och intrång omöjligt.

RFID tekniken

13,56 MHz RFID är en, jämfört med LF 125 kHz, relativt ny och modern RFID-teknik. Den har haft 2 faser i sin utveckling.

Våra lösningar

TAN MODE

TAN står för TransAktionsNumber (TAN).

TAN är en engångskod som oftast består av 6 tecken och idag används denna typ av kod för säkra informationsutbyten inom internetbanker.

Beloxx har hittat ett sätt att utveckla systemet och har nu ansökt om patent för det förbättrade systemet.TANmode är ett mjukvarutillägg för BeCodes EVO/EVO + och BeCode PAD/TOUCH låssystem som skapar slumpmässiga koder och är väldigt lämpligt för komplexa miljöer där det behövs  smarta låssystem.

BECODE AIR+ NFC

Becode Air+ NFC kan integreras med all typer av Rfid miljöer. NFC garanterar en mängd olika funktioner. Den kan enkelt integreras i befintliga miljöer i hela världen. Detta tack vare den innovativa tekniken, designad och kompatibel med nästan alla standards. Allt baserat på 13,56 Mhz