Skenor
14911
page-template-default,page,page-id-14911,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

Skenor

Vi har 30 års erfarenhet som leverantör av kundanpassade teleskopskenor till stål- och träinredningar.
Våra produkter och lösningar utgår ifrån,  Funktion, Ekonomi samt Design.
Efter många år med leveranser till flera stora kända internationella företag, har vi skaffat oss en gedigen kunskap kring krav utöver det vanliga.

 

För detaljerad produktspecifikation och övrig information om våra skenor välkommen att kontakta oss på telefon 08-7340006
Kullagrade skenor

Kullagrade skenor är en vanlig typ av Teleskopskenor som klarar belastningar upp till c:a 100 kg. Skenorna finns  i längder mellan 150 till 700mm där man kan välja mellan utdrag på c:a 70 alt. 100%. Kundanpassning kan göras med hjälp av konsoler, bayonetter, hålbild eller självindrag av olika slag. Materialet är vanligen blankförzinkat stål.

Heavy duty skenor

I vårt specialsortiment av Heavy Duty – skenor finns artiklar som klarar 1 000 kgs i längder över 1 meter. Längderna varierar från 2600 mm ner till c:a 250mm. Olika utformning på produkterna ger stor flexibilitet vid valet av teleskopskena. Extra utdragslängd finns på upp till 150% av sluten längd. Låsningar i såväl inskjutet som i utdraget läge vidgar användbarheten inom tex transportsektorn.

Rostfria skenor

För användning i fuktutsatta miljöer användes rostfria skenor med utdrag i såväl 70 som 100%. Sortimentet finns i längder mellan 700 ner till 250mm för användning bland annat i samband med laboratoriemiljöer samt inom vårdsektorn. För användning inom transportsektorn finns även ett brett utbud med varierande lastkapacitet och som tillverkas i längder upp till 2 000 mm.

Rullagrade skenor

I vårt sortiment av denna produkt finns skenor i längd 272 tom 592mm. Skenorna är bottenmonterade , har 32mm hålsystem och är epoximålade. Utdragslängd är cirka 80% av baslängd. Materialet ger en stabil produkt som tål kraftiga påfrestningar. Skenorna är självslutande. Vid större kvantiteter, vänligen kontakta oss för offert.

Linjär styrning

Vi har enkla system där krav på snäva toleranser inte är produkternas inriktning . Användningen är istället att ge en säker fram och återgående rörelse och är mer lämplig till olika transportsystem , kapningar, matningar mm. Produkterna i aluminium kan dock finjusteras efter belastning och hastighet medan utbudet i stål används vid högre belastningar.

Kundanpassning

Tillsammans med våra partners täcker vi de flesta behov inom träbearbetning och industri. Erfarenhet med anpassningar av typ Soft closing, Låsningar, Delbara beslag, Konsoler, Bajonetter etc skapar mervärde för våra kunder.

Produktblad och produktspecifikationer. Kontakta oss.