Tan Mode
15072
page-template-default,page,page-id-15072,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

Tan Mode

Tan Mode

TAN står för TransAktionsNumber (TAN).

TAN är en engångskod som oftast består av 6 tecken och idag används denna typ av kod för säkra informationsutbyten inom internetbanker.

Beloxx har hittat ett sätt att utveckla systemet och har nu ansökt om patent för det förbättrade systemet.TANmode är ett mjukvarutillägg för BeCodes EVO/EVO + och BeCode PAD/TOUCH låssystem som skapar slumpmässiga koder och är väldigt lämpligt för komplexa miljöer där det behövs  smarta låssystem.

Teknik som inspirerar:

TANmode är självklart anpassningsbart efter företags behov på en individuell nivå, så TANmode är helt enkelt en lättanvänd och modern lösning för ökad säkerhet. TANmode är Beloxx innovativa och patentsökta låssystem och är alltså endast tillgängligt via Beloxx. Beroende på miljö kan det behövas en säker och krypterad lösning och då är TANmode en perfekt lösning.

TANmode är anpassningsbart på en individuell nivå och är enkelt att använda. Oavsett vilken lösning som involverar TANmode så är hårdvaran densamma, Becode evo/evo + eller PAD/touchPAD som båda är snygga och ekonomiska låssystem.

Nya koder är enkelt tillgängliga via en knapptryckning och TANmode är dessutom väldigt enkelt att administrera vilket gör det möjligt att spara stora mängder tid på administration, samt underhåll av låssystem. Oavsett storlek på företag, storlek på byggnad eller mängd människor med tillgång så kan TANmode göra livet lättare och öka säkerheten, t.ex genom att tilldela nya koder regelbundet via länkar.

Tillämpningsområden:

TANmode är ett enkelt och logiskt system som funkar i många situationer, t.ex när det gäller skåp utan fasta användare och det intelligenta systemet gör dessutom administrationen väldigt lätt.

 

TANmode är även perfekt för:

Kontor utan fasta tilldelade platser.

Ombytesrum i gym eller simlokaler.

Ombytesrum där anställda byter skåp under sina arbetsskift.

Kassaskåp i hotellrum.

 

Låsta lådor och skåp i:

Offentliga byggnader, t.ex skolor, regeringslokaler, tågstationer etc. TANmode självklart även användbart för permanenta användare. Om du behöver administrera stora låssystem i någon av dem tidigare nämna miljöerna så är TANmode oslagbart, både för användaren och administratören.

Så fungerar det:

När TANmode mjukvaran är installerad på din dator så kan du använda TANmode Cloud servern för att komma åt kodmotorn. Motorn kan programmeras till att generera kod för enstaka tillfällen såväl som ett flertal tillfällen. Du bestämmer själv längden på koden, men av säkerhetsskäl måste den bestå av minst 4 siffror. Motorn använder ett slumpläge för att generera TAN koderna som skapas automatiskt via 256-bit kryptering.

 

Hantering av koder:

Använd TANmode serverns Web interface för att administrera dina koder. Här lagras databasen för ditt system där stor fokus hålls på underhåll. Storleken på ditt system eller mängd administrerade lås är irrelevant, du kan även välja att lagra individuella användare här.

 

Begära en kod:

Beroende på dina systeminställningar och vilken applikation som är relevant för dig, så kan en kod beställas av administratören  för låset eller så kan den genereras automatiskt via en enkel knapptryckning. T.ex om du är tvungen att byta kod av säkerhetsskäl på en reguljär basis eller vid oregelbundna tidsintervall (t.ex inom en bank)  eller om flera personer använder samma skåp så kan du spara mycket tid genom att enkelt begära en genererad kod. TANmode kan helt enkelt programmeras för alla situationer.

 

Överföring av kod:

Beroende på TANmode serverns inställningar  så kan koden bli överförd till användaren på en mängd olika sätt. Koderna kan skickas ut via sms eller e-mail men inte minst via ett ”Booking screen” som är specialiserad mjukvarulösning och  sedan skriva ut koderna.

 

Borttappad kod?

Om någon har förlorat sin kod kan man som administratör välja att byta gällande kod när man vill, så du kan enkelt radera den borttappade koden och sedan förse användaren som förlorat koden med en ny.