Kodlås
15337
page-template-default,page,page-id-15337,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

Kodlås

Våra RFID-lås öppnas och stängs enkelt med nyckelkort. Låsen passar för kontors- och förvaringsmöbler i olika material.

Dolda eller synliga lås

Våra RFID-lås öppnas och stängs enkelt med nyckelkort. Låsen är avsedda för  kontors-och förvaringsmöbler i olika material. Låsen är dolda eller synliga och kommunicerar med 125 kHz eller 13,56 Mhz Mifare. Låsen kan integreras med de flesta förkommande passersystem.

Nyckelfria lösningar

Låsen programmeras beroende på hur de skall användas. Flera olika funktioner kan läggas till. Låsen fungerar i många olika typer av miljöer såsom kontor, vård och omsorg, offentlig förvaltning, gym, skolor, bank, butik etc.

Programmerbara

Med RFID-kort kan programmering ske så att access ges till såväl förvaringsskåp som till fastighet. Låsen kan integreras i olika miljöer. Man kan vara flera användare per skåp. Låset kan ocksp programmeras så att en ny användare har tillgång till skåpet vid varje tillfälle.

RFID tekniken

13,56 MHz RFID är en, jämfört med LF 125 kHz, relativt ny och modern RFID-teknik. Den har haft 2 faser i sin utveckling.

Våra Kodlås

BECODE PAD

BeCode PAD är ett mycket användarvänligt lås som förenklar den administration som krävs vid tilldelning av koder. Det är ett robust och hållbart lås för tuffa miljöer. BeCode PAD är helt enkelt oslagbart!

PAD-låset passar mycket bra i offentliga miljöer där ett tåligt lås är nödvändigt, t.ex i skolor, på tågstationer eller flygplatser. Låset är enkelt att använda. Allt som behövs är endast en digital kod. Varken nyckel eller transponderkort behövs.

BECODE MINI PAD

BeCode mini PAD är ett mycket användarvänligt lås som förenklar den administration som krävs vid tilldelning av koder. Det är ett robust och hållbart lås för tuffa miljöer. BeCode mini PAD är helt enkelt oslagbart!

Mini PAD-låset passar mycket bra i offentliga miljöer där ett tåligt lås är nödvändigt, t.ex i  skolor, på tågstationer eller flygplatser. Låset är enkelt att använda. Allt som behövs är endast en digital kod. Varken nyckel eller transponderkort behövs.

s mer

 

Produktdatablad

htt

PS LOCKS 10TEN KODLÅS

Kodlås 10TEN är lämpligast i miljöer där förvaring av värdesaker förekommer. Koddelen fästes direkt mot låset. Ett litiumbatteri gen en livstid på ca 5 år med daglig användning. Kodlåset levereras komplett med kod och låsdel, batteri samt pushermekanism.

Läs mer