BeCode PAD
15064
page-template-default,page,page-id-15064,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

BeCode PAD

BeCode PAD

BeCode PAD är ett mycket användarvänligt lås som förenklar den administration som krävs vid tilldelning av koder. Det är ett robust och hållbart lås för tuffa miljöer. BeCode PAD är helt enkelt oslagbart!

PAD-låset passar mycket bra i offentliga miljöer där ett tåligt lås är nödvändigt, t.ex i  skolor, på tågstationer eller flygplatser.

Låset är enkelt att använda. Allt som behövs är endast en digital kod. Varken nyckel  eller transponderkort behövs.

Hämta infoblad

Ett lås för en hård miljö:

Låset är byggt och konstruerat för tuffa miljöer och fungerar utmärkt i miljöer som skolor eller universitet där barn och ungdomar experimenterar med sin styrka och kreativitet för att tvinga upp skåp. Det har inga kanter eller vassa hörn som annars lätt blir föremål för vandalism.

BeCode PAD är ett säkert lås med exceptionellt lång livslängd. Ekonomisk energianvändning gör att det i princip inte behöver något underhåll.

Skullel, mot förmodan, PAD behöva plockas isär så kan det plockas bort utan att skada skåp eller låda.  Enkelt och praktiskt med låga underhållskostnader som följd. Om batteriet, också mot förmodan, skulle upphöra att fungera kan man med en speciell strömadapter ansluta låset från utsidan och därmed lätt lösa problemet.

Batteriet skall normalt fungera i 10 år (vid max 1000 stängningar per månad). BeCode PAD är ett lås som fungerar i alla typer av material och som är enkelt att installera.

Logisk design:

Det tidlösa låset BeCode PAD har enkla användaregenskaper. Siffrorna och symbolerna på PAD förklarar sig själva och behöver inga språk eller användarinstruktioner och erbjuder en klar fördel för låssystem i utsatta miljöer. Standard färgen för BeCode PAD är silver.

PAD är ett säkert låssystem och är precis som alla BeCode produkter väldesignade. Inte minst när PAD installerats i kontorsmöbler, korridorer, eller konferensrum så är det en attraktiv lösning för att skydda skåp/förvaring från obehörig tillgång. Designen och färgerna passar väl till alla material som används för förvaring eller dörrar.

Mjukvara och andra tillbehör:

BeCode PAD kommer alltid med en standard mjukvara installerad. Denna programvara kan anpassas efter behov. Det finns 6 stycken olika användarlägen tillgängliga.

Innovation och integration:

AIR/AIR + är ett unikt låssystem i sin klass och kan integreras med nästan alla relevanta Rfid standarder på marknaden.

Det går alltså att ställa in vilken standard som låset ska fungera efter. Precis som inom mobil kommunikation, finns det olika standarder på marknaden.  Genom sitt innovativa koncept är AIR/AIR + kompatibelt med nästan alla standarder,  vilket ökar möjligheterna för låsets användningsområden.

Genom BeCodes anpassningsförmåga kan låset integreras i befintliga Rfid-mliljöer. Systemet känner av standarderna oberoende av varandra och användaren behöver därför inte begränsa sig till en standard.

Genom att använda adminkortet så kan man programmera och avprogrammera låset till olika standarder.  Samtidigt och därigenom kan även andra RFID system som lagts till löpande, enkelt kopplas till AIR/AIR+.

Användarlägen:

Enkelt lokalt användarläge:

Detta läge är standardläget för låset och även det enklaste. I detta läge är koden till låset begränsad till fyra siffror och när man jämför detta läget med andra så behöver detta mycket färre installationssteg . När du stänger en dörr så låser BeCode automatiskt.

Lokalt användarläge:

Detta läge är tänkt för upprepad användning av samma användare. Lokalt användarläge är optimalt för kontor med personliga förvaringsytor t.ex läkarkontor, apotek men även utställningsmontrar och andra liknande applikationer. I Detta läge har användaren möjlighet att välja sin egen masterkod och användarkod. I Detta läge består masterkoden av upp till 10 siffror och användarkoden av upp till sex stycken.

Enkelt engångsanvändarläge:

Det här läget är utvecklat för en miljö där det är ovanligt att en person använder ett skåp mer en än en gång i följd som t.ex på ett gym. För att låsa skåpet väljer användaren en kod och använder sedan samma kod för att låsa upp det igen. Koden raderas därefter automatiskt.

Engångsanvändarläge:

Det här läget fungerar i stort sett på samma sett som Enkla engångsanvändarläget med skillnaden att när skåpet stängts måste den valda användarkoden matas in igen p.g.a säkerhetsskäl.

Centralt användarläge:

Liknar Lokalt användarläge, med skillnaden att bara en administratör kan korrigera koder. Administratören korrigerar låsplaner och alla individuella användarkoder. Detta läge används när en central kodadministration behövs och den individuella användaren inte ska ha möjlighet att korrigera koden som tilldelats

Fleranvändarläge:

Detta läge möjliggör upp till åtta stycken användare av samma lås med olika personliga koder. För att kunna använda detta läge behöver man admin kit-tillbehöret. Det här läget är generellt använt i miljöer där servrar och skåp för elektronik är avsedda för tillgång till olika personal. Admin kitet ger även möjlighet att se vilken kod som använts senast av respektive användare för att öppna skåpet. Alla BeCode lås kommer med en återställningsmöjlighet till fabriksinställningar.

Många möjligheter

Dessa användarlägen ger möjlighet att generera och administrera koder för återkommande användare eller engångsanvändare. För kunder som vill använda PAD i en mer komplicerad eller prövande miljö så går det även att få PAD i TANmode. Se produkt TAN MODE.