BeCode AIR/AIR+
15042
page-template-default,page,page-id-15042,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

BeCode AIR/AIR+

BeCode AIR/AIR+

AIR/AIR + är den senaste nyheten i BeCode-serien. Låset är baserat på Rfid. (Radio frequency Identification Detection).

Hos konventionella mekaniska lås är man begränsad rent funktionellt. Med BeCode Air anpassar man låsets funktion med hjälp av transponderkort och avgör t.ex vilken personalkategori som ska ha tillgång till låset. BeCode AIR/AIR+ är ett 13,56 Mhz Mifare Rfid-lås som enkelt kan integreras i redan existerande Rfid-miljöer.

Den tekniska skillnaden mellan AIR och AIR+ är att AIR installeras i befintliga cylinderlås, medan AIR+ levereras med en cylinder som passar i alla hål som är förborrade för standardlås.

BeCode AIR/AIR+ kan enkelt installeras i alla standard-låssystem inklusive nya möbler, dörrar och lådor och är även lämpligt för ombyggnad av redan existerande låssystem.

Hämta infoblad

Produktdatablad med mått

http://media.eurimexse.se/2016/06/produktdatablad-BeCode-Air-EN.pd

Exceptionell design:

Skillnaden i det externa utseendet mellan AIR och AIR + är mycket liten och knappt märkbar. Den enkla och tidlösa designen samt de subtila färgerna passar till alla material som används för skåp, dörrar och lådor.

Designen och den innovativa karaktären kännetecknar BeCode produkterna. Under år 2013 vann även BeCode Interzum-priset för intelligent material och design under Interzum (Teknik och Underleverantörsmässan i Köln, Tyskland). Priset i sig, borgar för BeCode AIR/AIR+ design och det innovativa i produkterna.

AIR/AIR + kommer som standard i silverfärg men på kunds begäran finns det självklart andra färger att välja mellan och det går även att få sin företagslogotyp tryckt på låsets framsida.

Förenklad teknologi

Den enkla hanteringen av BeCodes AIR/AIR + är vad som gör låset genialt. Håll helt enkelt transponderkortet framför låset, vrid sedan Becode låset 90 grader medsols och det öppnas!

För att låsa skåpet eller lådan igen vrider du låset 90 grader motsols.  Vad kan vara enklare än detta?

Dessutom är administrationen otroligt enkel. BeCode AIR/AIR+ kan enkelt installeras i alla standard-låssystem inklusive nya möbler, dörrar och lådor och är även lämpligt för ombyggnad av redan existerande låssystem.

Innovation och integration:

AIR/AIR + är ett unikt låssystem i sin klass och kan integreras med nästan alla relevanta Rfid standarder på marknaden.

Det går alltså att ställa in vilken standard som låset ska fungera efter. Precis som inom mobil kommunikation, finns det olika standarder på marknaden.  Genom sitt innovativa koncept är AIR/AIR + kompatibelt med nästan alla standarder,  vilket ökar möjligheterna för låsets användningsområden.

Genom BeCodes anpassningsförmåga kan låset integreras i befintliga Rfid-mliljöer. Systemet känner av standarderna oberoende av varandra och användaren behöver därför inte begränsa sig till en standard.

Genom att använda adminkortet så kan man programmera och avprogrammera låset till olika standarder.  Samtidigt och därigenom kan även andra RFID system som lagts till löpande, enkelt kopplas till AIR/AIR+.

FÖRDELAR

* kan installeras i skåp/lådor/möbler av trä såväl som metall

* kabellöst system

* kan lätt integreras i ett befintligt passerkortsystem

* följande versioner finns: ISO 15693, Legic RF standard och ISO 14443A samt är kompatibel med Legic,
Mifare, HID, Tagit….

* är kompatibelt med de allra flesta RFID-lösningarna med frekvens 13,56 MHz

* kombineras enkelt med befintliga RFID-system och RFID-transpondrar

* 15 000 stängningar per batteri

* kan konfigureras för olika användarvariabler

* enkelt att eftermontera i befintliga traditionella lås s.k ”retrofitting”

* kan användas vänster- som högerställt

* hierarkiskt 3-nivå system för användare/administratörer

* extern programmering ej nödvändig

* design lika BeCode EVO/EVO+