Arbetsplatsprodukter
16384
page-template-default,page,page-id-16384,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582
 

Arbetsplatsprodukter

Eurimex AB kommer att fasa ut och avsluta försäljningen av arbetsplatser. Under våren 2018 kommer vi att minska vår lagerhållning sucessivt på produkterna. Om du önskar mer information, kontakta oss på 08-7340006

MONITORARMAR

KEMA – Monitorarm

KEMA serien är en komplett serie monitorarmar utan gasfjäder. KEMA består av en stolpe med klämfäste eller bordsgenomföring och finns med olika sorters armar. Till stolpen väljer man om man vill ha enkelarm; 1-ledad eller 2-ledad eller dubbelarm för två skärmar. Färger: svart (B), silver (S).

LÄS MER

 

 

ERGO – Monitorarm med gasfunktion

Ergo är en snygg och mycket funktionell monitorarm med gasfunktion. Den installeras enkelt genom ett klämfäste på bordsskivan. Gasfunktionen gör det mycket lätt att ställa in önskat läge. ERGO finns som enkelarm för en skärm och som dubbelarm för två skärmar. Färger svart (B), silver (S) och vit (w).

LÄS MER

KABELHANTERING

TURN – Täckt kabeldike

TURN är ett snyggt och lättmonterat kabeldike som sväljer normalt behov av sladdar och kontakter. Den kan enkelt regleras i höjdled. Finns i fem olika storlekar och kan även tas fram i andra längder vid större projekt. Färger; silver (S ) och vit (W). Svart (B) kan också beställas vid större projekt.

LÄS MER

 

TRÅD – Trådkabeldike

TRÅD är som namnet anger, ett enkelt trådkabeldike. Finns i standardlängder 490 mm och 790 mm. Produkten finns i färgerna svart (B) och silver (S).

LÄS MER

CPU HÅLLARE

MAXIMAL CPU Hållare

Vrid- och skjutbar CPU-hållare med ett stabilt handtag och förtinsatta spännband. Kantskydd i plast skyddar kläder.

Höjddistanser kan placeras såväl längs lång- som kortsida av topplattan och dessutom i olika positioner

LÄS MER

 

MINIMAL CPU Hållare

En fast CPU-hållare för liggande eller stående datorer. Den är ställbar i höjdled under bordsskivan. Förinsattaspännband underlättar uppsättningen av CPU’n.

LÄS MER