16380
page-template-default,page,page-id-16380,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16582

Eurimex erbjuder produkter till det moderna kontoret. Vi samarbetar med inredare, arkitekter, möbeltillverkare . Våra produkter möter den flexibilitet och mångsidighet som dagens moderna aktivitetsbaserade arbetsplatser kräver.

I ett nära samarbete med våra leverantörer från Europa,  utvecklas nya lösningar till vår  Skandinaviska hemmamarknad.

Funktion, design och kvalitet är våra ledord.

Aktivitetsbaserat kontor. Ett aktivitetsbaserat kontor är att att du helt enkelt jobbar där hjärnan är och inte där skrivbordet står. Arbetssättet och dess kontorstyp bygger på att man inte har egna fasta platser. Flera företag, organisationer och offentlig verksamhet använder sig av aktivitetsbaserade kontor.

Ett aktivitetsbaserat kontor är oftast uppdelat i olika zoner: en aktiv zon, en mellanzon och en lugn zon. Den som arbetar där väljer plats beroende på sina behov för stunden. I den lugna zonen arbetar man tyst och ostört. I mellanzonen sitter man tillsammans med sina kollegor på liknande sätt som ett i öppet kontorslandskap. I den aktiva ytan möts man för diskussioner, arbete i grupp eller enskilt, oftast i en kaféliknande miljö.

MONITORARMAR

En monitorarm kan förändra en hel del för ergonomin och komforten vid arbetsbordet/arbetsplatsen.

Att kunna flytta bildskärmen och ändra dess läge efter behov är en viktig del av utformningen av en arbetsplats. Vi har snygga och praktiska lösningar att erbjuda.

Läs mer

BELYSNING

Ljuset vid arbetsplatsen är en mycket viktig faktor. Gör det möjligt att reglera belysningen individuellt. Fördelning av ljushet vid arbetsplatsen och inom rummet har stor betydelse för seendet och hur rummet upplevs. Se franska designföretaget Manade’s belysning. Manade har bl.a ett stort utbud av lampor till funktionslister/toolbar.

TOOLBAR/FUNKTIONSLISTER OCH SKÄRMAR

Använd utrymmet på arbetsplatsen optimalt. Franska designföretaget Manade har ett stort utbud av olika lösningar med olika toolbars och funktionslister för infästning i bordskärmar eller direkt på skrivbordet. Många läckra färger och ett flertal modeller med många tillbehör och lampor att välja mellan.

KABELHANTERING

Vi har många kablar och trådar överallt på kontoret. Kabeldiken samlar upp härvorna och kabelgenomföringen leder dem vidare.

Läs mer

ELPRODUKTER

Vi behöver alla möjliga elprodukter till våra kontor – från elkontakter till powerboxar och laddningsstationer. EVOLine-produkterna håller hög kvalitet. Mycket snygga och pålitliga produkter.

FÖRVARING OCH ÅTERVINNING

Se Manades läckra serie PICK UP och TRIBU med papperskorgar och återvinningskärl för kontoret. Vi har även annan förvaring som t.ex mappexpansioner, låsbara utdragslådor till bärbara datorer, CPU-hållare mm

KONTORSINREDNING

Se Manade’s sortiment av rockhängare, tamburmajorer, whiteboards, cafébord, displayer och Arnage-hyllsystem i en mängd läckra färger och former.

SKÄRMAR OCH LJUDABSORBENTER

Manade erbjuder ett stort sortiment av bord- och golvskärmar samt ljudabsorbenter. Även modeller med stålstruktur vilket ger stadga och tillbehör kan med fördel byggas på. Många snygga färger och kombinationer.