eurimex | OM OSS
16415
page-template-default,page,page-id-16415,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Eurimex AB har tre produktområden; Teleskopskenor, Arbetsplatsprodukter och Möbellås

Arbetsplatsprodukter marknadsför vi i huvudsak till den svenska marknaden. Vårt sortiment består bl.a av monitorarmar, kabelsamlare, CPU hållare. Våra produkter håller hög kvalité och vi levererar våra produkter till många välkända möbelföretag. Produkterna levereras i huvudsak från vårt lager i Göteborg.

RFID-låsen som vi marknadsför är europeiska. Vi har både dolda och synliga lås.

BeCode-låsen har belönats med priser för sin sinnrika design och sitt nytänkande. Dessa RFID-lås fungerar lika bra i förvaring av trä som i metall.

PS-Locks dolda RFID-lås är av mycket hög kvalitet och har idag en garantitid på hela 5 år. PS-locks har även utvecklat en efterlängtad lösning på dolda RFID-lås till skjutdörrar.

 

Våra varumärken

PS Locks och BeCode,

Eurimex AB är ett familjeägt företag grundat 1986. Vårt huvudområde är teleskopskenor till tillverkande industri i flera länder.

Förutom teleskopskenor, marknadsför vi arbetsplatsprodukter samt Rfid baserade lås till möbler.

Vi samarbetar med flera rikstäckande organisationer och företag inom kontorsinredning. Dessutom är vi underleverantör till svensk tillverkningsindustrin inom trä och metall. Funktion, design och kvalitet är viktiga byggstenar i vårt arbete.

En stor del av vår produktion är anpassad efter specifika kundönskemål. Vår huvudmarknad är Sverige men vi levererar även till andra länder.

Välkommen att kontakta oss.

Mats Anzén
Verkställande Direktör
Eurimex AB