eurimex | Möbellås
Rfidlås, Kodlås, Elektroniska lås, skåplås
14931
page-template-default,page,page-id-14931,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Möbellås

Eurimex har flera olika låsalternativ till det moderna kontoret. Vi specialiserar oss på lås till skåp och förvaring.

Under senare år har intresset ökat för nyckelfria lösningar. Aktivitetsbaserade kontor är under stor utveckling.

Vi erbjuder stöd, support och råd i samband med utvärderingsprocessen och erbjuder även

konsulthjälp i planeringsprocessen.

Läs mer om RFID-lås

RFID LÅS

PS LOCKS SOLO

Solo är ett RFID–lås som monteras dolt i förvaringsmöbler. Infästningen är enkel och kan lätt göras på såväl nya möbler som eftermontage på befintlig inredning.

Formatet på låset är nätt och det kan programmeras för olika funktioner. Solo kan integreras och användas med flertalet av de passersystem som finns på marknaden.

PS LOCKS TWO

TWO  är ett RFID–lås som monteras dolt innanför skjutdörren. Låset är moduluppbyggt för att passa olika typer av skjutdörrrar. Passar till tunna glasdörrar och trädörrar upp till 19 mm. Låset fungerar i både 125 Khz och 13,56 Mhz Mifare system. Formatet på låset är nätt och det kan programmeras för olika funktioner.

TWO kan integreras och användas med flertalet  passersystem som finns på marknaden.

BeCode AIR/AIR+

AIR/AIR + är den senaste nyheten i BeCode-serien. Låset är baserat på Rfid, och är ett synligt lås med knopp.

Med BeCode Air anpassar man låsets funktion med hjälp av programkort och avgör t.ex vilken personalkategori som ska ha tillgång till låset. BeCode AIR/AIR+ är ett 13,56 Mhz Mifare Rfid-lås som enkelt kan integreras i redan existerande Rfid-miljöer. BeCode AIR/AIR+ kan enkelt installeras i alla standard låssystem inklusive nya möbler, dörrar och lådor. Låset kan monteras med olika typer av reglar för anpassning i befintliga skåp.

KODLÅS

PS LOCKS 10TEN KODLÅS

Kodlås 10TEN är lämpligast i miljöer där förvaring av värdesaker förekommer. Koddelen fästes direkt mot låset. Ett litiumbatteri gen en livstid på ca 5 år med daglig användning. Kodlåset levereras komplett med kod och låsdel, batteri samt pushermekanism.

BeCode PAD

BeCode PAD är ett mycket användarvänligt lås som förenklar den administration som krävs vid tilldelning av koder. Det är ett robust och hållbart lås för tuffa miljöer. BeCode PAD är helt enkelt oslagbart!

PAD-låset passar mycket bra i offentliga miljöer där ett tåligt lås är nödvändigt, t.ex i skolor, på tågstationer eller flygplatser. Låset är enkelt att använda. Allt som behövs är endast en digital kod. Varken nyckel eller transponderkort behövs.

BeCode mini PAD

BeCode mini PAD är ett mycket användarvänligt lås som förenklar den administration som krävs vid tilldelning av koder. Det är ett robust och hållbart lås för tuffa miljöer. BeCode mini PAD är helt enkelt oslagbart!

Mini PAD-låset passar mycket bra i offentliga miljöer där ett tåligt lås är nödvändigt, t.ex i  skolor, på tågstationer eller flygplatser. Låset är enkelt att använda. Allt som behövs är endast en digital kod. Varken nyckel eller transponderkort behövs.

BeCode EVO/EVO+

Becode EVO/EVO +  är det perfekta låssystemet för alla typer av möbler, oavsett om de är konstruerade av metall eller trä.

EVO/EVO + låsen fungerar helt och hållet utan nycklar och behöver ingen transponder.  Genom att använda en personlig kod till låset slipper man nycklar och låset öpnnas respektive stängs genom  att vrida på låsknoppen.

Låset har samma utseende som Becode Air och måtten är identiska. Låset levereras med regel, samt batteri.

Mekaniska Lås

 WF1401 – MEKANISKT KOMBINATIONSLÅS

WF1401 är ett mekaniskt lås med fyrställig kod.

Infästningen är enkel och låset är lätt att installera. WF1401 är av hög kvalitet och tillverkas i Tyskland.

Det fungerar lika bra i trä- som plåtskåp.

Kan med fördel eftermonteras i befintlig möbel eller installeras vid nyproduktion

SYSTEMLÖSNINGAR

TAN Mode

TAN står för TransAktionsNumber (TAN).

TAN är en engångskod som oftast består av 6 tecken och idag används denna typ av kod för säkra informationsutbyten inom internetbanker.

Beloxx har hittat ett sätt att utveckla systemet och har nu ansökt om patent för det förbättrade systemet.TANmode är ett mjukvarutillägg för BeCodes EVO/EVO + och BeCode PAD/TOUCH låssystem som skapar slumpmässiga koder och är väldigt lämpligt för komplexa miljöer där det behövs  smarta låssystem.

BeCode AIR/AIR+ kan enkelt installeras i alla standard-låssystem inklusive nya möbler, dörrar och lådor och är även lämpligt för ombyggnad av redan existerande låssystem.

Becode Air+ NFC

Becode Air+ NFC kan integreras med all typer av Rfid miljöer. NFC garanterar en mängd olika funktioner. Den kan enkelt integreras i befintliga miljöer i hela världen. Detta tack vare den innovativa tekniken, designad och kompatibel med nästan alla standards. Allt baserat på 13,56 Mhz